Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Soetendaal 12 in Vierlingsbeek 5821 BL

Soetendaal 12

5821 BL Vierlingsbeek
Vraagprijs € 115.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Altijd al gedroomd om een eigen woning te bouwen? Dan is dit je kans! Creëer je eigen droomwoning met materialen en een afwerkingsniveau dat bij je past. Dit bouwkavel is gelegen op een mooie locatie aan de rand van Vierlingsbeek, maar op loopafstand van het NS-station, sportfaciliteiten en het centrum van Vierlingsbeek met winkels, supermarkt en basisschool. Het Maasheggengebied met volop fiets-...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al gedroomd om een eigen woning te bouwen? Dan is dit je kans! Creëer je eigen droomwoning met materialen en een afwerkingsniveau dat bij je past. Dit bouwkavel is gelegen op een mooie locatie aan de rand van Vierlingsbeek, maar op loopafstand van het NS-station, sportfaciliteiten en het centrum van Vierlingsbeek met winkels, supermarkt en basisschool. Het Maasheggengebied met volop fiets- en wandelroutes ligt op enkele minuten loopafstand. Vierlingsbeek is gelegen op enkele minuten van de snelweg A73 voor een snelle verbinding naar Venlo en Nijmegen.


Perceeloppervlakte : 499 m²


Dit bouwkavel biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouwen. Je bepaalt zelf het bouwplan voor het verwezenlijken van de droomwoning en je bent geheel vrij in het kiezen van een architect en aannemer.

Vrij op naam houdt in dat leveringskosten van de notaris, overdrachtsbelasting en kadaster kosten voor rekening van verkoper zijn.

De bestemmingsplanregels kunt u opvragen bij ons kantoor.

Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 115.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 499 m² Kadasteroppervlakte 499 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vierlingsbeek Sectie L Perceelnummer 493 Oppervlakte 479 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Vierlingsbeek Sectie L Perceelnummer 484 Oppervlakte 20 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

CMS index 200
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring