Mijn favorieten

Aankoop

Particulieren
Uw droomhuis is de plek waar u zich helemaal thuis voelt. Iedereen heeft zo zijn eigen idee van lekker wonen. De rust en de ruimte van het buitengebied of juist de gezelligheid van een dorpshart. Makelaardij Nooijen vindt voor u die ideale woning. We brengen alle voors en tegens helder in kaart. En achter de schermen volgen we nauwlettend de (juridische) ontwikkelingen op woongebied.
Want hoe vaak koopt u een huis? Nooit genoeg om er bedreven in te raken. Het is, zeker nu, verstandig dit weloverwogen te doen. Uw financiële toekomst hangt er voor een belangrijk deel van af. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis kan een aankoopmakelaar u veel geld, tijd en zorgen besparen. En: alleen úw belang wordt behartigd.
 
Bedrijven
Een bedrijfspand is net zo uniek als de ondernemer die er is gevestigd. Ook al hebt u dezelfde activiteiten als uw concurrenten, u wilt zich onderscheiden. Met de kwaliteit van uw producten of diensten. Door de filosofie van uw onderneming. En via de huisvesting van uw bedrijf. Aan dat laatste kan Makelaardij Nooijen een belangrijke bijdrage leveren. We verplaatsen ons net zo gemakkelijk in de ondernemer die zijn eerste kantoor wil openen als in de facility manager van een multinational. In veel opzichten zijn hun behoeften immers gelijk: wat moet de uitstraling van uw pand zijn? Hoe zit het met de bereikbaarheid? En aan welke bouwkundige eisen moet het voldoen? Iedere ondernemer wil graag zaken doen met een specialist die verder kijkt dan de muren en het dak.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring